Lokalmatweekend

Lokalmatweekend

To helger i oktober og november kan du oppleve Rørosregionens tradisjonelle kjøkken, med råvarer fra lokale grender.

Tilberedt på en moderne måte, blander vi det beste av hva fjellet byr på, med elementer fra det interkontinentale kjøkken. Røros fusion tar deg på en gastronomisk rundreise i Norges lokalmathovedstad.

Vi starter reisen på fredagen med en 5-retters gourmetmiddag noe litt utenom det vanlige. På lørdagen opplever vi de lokale produsentene på nært hold. Smaksprøver og lunsj serveres i autentiske omgivelser. Kveldens buffet vil bære preg av helgens tema. En rikholdig buffet med mat og drikke som passer alle og enhver.

Lokalmatweekend på Røros, en litt annerledes reise.

 

 

DATO:

20-22. OKT: TEMAHELG ”GÅRD”
La deg overraske over det rike mangfoldet og kraftige smaker. Lange tradisjoner, perfeksjonert til det ypperste.

—–

27-29. OKT: TEMAHELG ”SAMISK”
Etter en lang sesong på fjellet har reinsdyret oppnådd optimal mørkhet og smak.
Opplev det tradisjonelle samiske med innslag av det moderne kjøkken.

—–

O3-05. NOV: TEMAHELG ”FUGL & FISK”
I rent vann og luft har fjellets delikatesser latt seg modne. Tilberedt med fjellets naturlige råvarer,
bringer vi gamle og nye smaker til bords.

—–

10-12. NOV: TEMAHELG ”VILT”
Urmenneskets instinkter, bragt til bords med det beste høyfjellet har å by på.

 

Priser fra kr 2990,- pr. person dobbeltrom

Tillegg for enkeltrom kr 600,-

Fredag: Ankomst til 5-retters middag.

Lørdag: Frokostbuffet, 4 timers rundreise i lokalmattradisjon, middagsbuffet med preg av helgens tema.

Søndag: Frokostbuffet og sen utsjekk.